ŠEŠTADIENIO RYTĄ PLAČIAI ATVĖRĖ DURIS ISM MAGISTRANTŪROS STUDENTAMS - Girteka Logistics

ŠEŠTADIENIO RYTĄ PLAČIAI ATVĖRĖ DURIS ISM MAGISTRANTŪROS STUDENTAMS

2017-04-08
2017-04-08

Šį ramų šeštadienio rytą plačiai atvėrėme duris ISM Executive School Rinkodaros strategijos ir valdymo programos magistro studijų studentams.

Girteka Logistics Komunikacijos direktorius Kristian Kaas Mortensen dalinosi įžvalgomis apie marketingo ir komunikacijos vaidmenį vienoje didžiausių ir moderniausių logistikos kompanijų Europoje, kuri kasdieną gyvena nuolat besikeičiančioje, dinamiškoje tarptautinėje aplinkoje.

Praėjusiais metais ISM studentai labai gerai atsiliepė apie vizitą Girteka Logistics. ISM Executive School Rinkodaros strategijos ir valdymo programų vadovė Kristina Maikštėnienė sako: „Kristian per kelias įtraukiančio vizito valandas sugebėjo padaryti bent tris dalykus – gyvų verslo atvejų pagalba atskleidė svarbiausius komunikacijos krizių valdymo principus, savo pavyzdžiu pademonstravo, koks visapusiškas turi būti šiuolaikinis komunikacijos vadovas ir, pagaliau, kardinaliai pakeitė ne vieno nuomonę apie tai, kas yra Girteka“.

Džiaugiamės, kad ir vėl nauja, dar didesnė aukščiausio bei vidutinio lygio vadovų grupė iš ISM Executive School turi malonumą pasimokyti ir – neabejotinai nustebti. Didžiuojamės galėdami atvirai dalintis sėkmės pavyzdžiais kaip efektyviai valdyti komunikaciją tarptautinėje medijoje ir kaip klientų rūpesčius paversti verslo sėkme.

Kristian klausytojų grupę įtraukė į nepamirštamą kelionę per realiai vykusias istorijas, užpildant ją intriguojančiomis diskusijomis, profesionaliomis įžvalgomis, bei nuoširdžia emocija. Atsisveikinant, buvo nustebintas ir pats Kristian, jam įteikus ISM nusipelniusio kviestinio lektoriaus sertifikatą, kuriame ISM rektorius, administracija ir studentai išreiškia dėkingumą prisidedant vertingu turiniu prie studijų.

Get a quote today!