GIRTEKA LOGISTICS APDOVANOJO # 8.000–AJĮ VILKIKO VAIRUOTOJĄ - Girteka Logistics

GIRTEKA LOGISTICS APDOVANOJO # 8.000–AJĮ VILKIKO VAIRUOTOJĄ

2018-01-17
2018-01-17

Girteka Logistics 2018 m. sausio 17 d. pasiekė 8,000 vilkikų vairuotojų skaičių.

„Šiandien mes pasiekėme naujų aukštumų – Girteka Logistics įdarbinome 8,000-ąjį vilkiko vairuotoją. Tai naujas etapas ir reikšmingas pasiekimas būti geriausia logistikos kompanija Europoje“, – sako Transporto veiklos direktorius Donatas Načajus.

„Didžiuojamės sveikindami Vaidą Grigaliūną, 8000-ąjį vilkiko vairuotoją mūsų komandoje. Vaidas jau daugiau nei 8 metus dirbo Girteka Logistics vairuotoju, tačiau 2015 m. paliko mūsų įmonę, dėl asmeninių priežasčių. Tačiau dabar nusprendė, kad atėjo laikas grįžti į senąjį kolektyvą ir mes jį priimame su šiltais sveikinimais“, – sako Personalo skyriaus vadovė Indra Murauskienė.

„Buvau labai nustebintas! Įvadinių mokymų metu vadovai apdovanojo mane kaip 8,000-ąjį Girteka Logistics vairuotoją. Man visada buvo malonu dirbti Girteka Logistics.

Maloniai stebina matyti ne tik įmonės augimą, bet ir esminius pokyčius ir geras darbo sąlygas mums, vairuotojams“, – sako Vaidas Grigaliūnas, 8,000-asis Girteka Logistics vairuotojas.

Vairuotojai, Mokymų akademijos mokytojai, transporto vadovai kartu dalyvavo specialiai šiai progai surengtoje šventėje. Vaidas savo pirmajai kelionei pas klientą kaip 8000-asis Girteka Logistics vairuotojas gavo išskirtinai dekoruotą Mercedes Actros vilkiką.

„Girteka Logistics jau kurį laiko valdo tikrai didelę vairuotojų komandą, tam turime patikimas ir gerai išdirbtas sistemas, kurios apjungia ne tik IT sprendimus, bet ir mokymus, komunikaciją su vairuotojais. Jau daug metų investuojame į mūsų vairuotojų teorinį ir praktinį mokymą Girteka Logistics Vairuotojų akademijoje, todėl tokie vairuotojai, kaip Vaidas renkasi Girteka Logistics, kai Europoje ir Skandinavijoje susiduriama su tokių patyrusių, profesionalių vairuotojų trūkumu.“ – apibendrina Vairuotojų akademijos vadovė Daiva Kirklienė.

Get a quote today!