GIRTEKA LOGISTICS PRISIDĖJO PRIE AKCIJOS „BŪK MATOMAS“ ATIDARYMO - Girteka Logistics

GIRTEKA LOGISTICS PRISIDĖJO PRIE AKCIJOS „BŪK MATOMAS“ ATIDARYMO

2018-10-02
2018-10-02

Spalio 2-ąją  Lietuvos kelių direkcija prie susisiekimo ministerijos ir Lietuvos paštas pradėjo akciją „Būk matomas“. Jos metu regionų gyventojams nemokamai dalinami daugiau nei 20 000 atšvaitų, siekiant priminti apie jų svarbą saugant gyvybes keliuose.

Akciją Vievyje atidarė susisiekimo ministras Rokas Masiulis. Miestelio gyventojai buvo kviečiami į Girteka Logistics vilkiko puspriekabėje įrengtą edukacinę atšvaitų zoną. Čia visiškoje tamsoje, pasišviečiant žibintuvėliu, lankytojai galėjo perskaityti informaciją, patys įvertinti matomumą tamsoje ir prisiminti, kaip teisingai dėvėti atšvaitus. Konsultacijas teikė Susisiekimo ministerijos ir Lietuvos automobilių kelių direkcijos prie susisiekimo ministerijos specialistai.

Mėnesio trukmės akcijoje dalyvauja 115 pašto skyrių visose Lietuvos apskrityse, kur atšvaitus atokiose vietovėse, kaimuose gyvenantiems senjorams ir daugiavaikėms šeimoms į namus išnešios laiškininkai. Atšvaitus bus galima atsiimti ir pašto skyriuose.

Girteka Logistics, kaip viena didžiausių transporto įmonių Europoje turinti 5000 vilkikų ir 5500 puspriekabių parką, džiaugiasi galėdama prisidėti prie saugaus eismo propagavimo visoje Lietuvoje.

Get a quote today!