SKANDINAVIJOS KELIAIS VAŽINĖJA IR TENTINIAI GIRTEKA LOGISTICS VILKIKAI - Girteka Logistics

SKANDINAVIJOS KELIAIS VAŽINĖJA IR TENTINIAI GIRTEKA LOGISTICS VILKIKAI

2018-11-21
2018-11-21

Nuo antrojo ketvirčio pabaigos Skandinavijos departamento vilkikai šiauriniais keliais važinėja ir su tentinėmis puspriekabėmis. Pradėjus su 35-iais, dabar šiame parke jau yra 70 tokių transporto priemonių.

„Tentinių vilkikų poreikį pajautėme dar pernai, palietę krovinių iš Švedijos temą. Vos tik atsiradus galimybei, iškart ja pasinaudojome, todėl šiuo metu Skandinavijos keliais važinėja 70 mūsų tentinių vilkikų.“ – teigia Skandinavijos departamento pardavimų skyriaus grupės vadovas Simonas Jakunskas.

Dabar Skandinavijos departamento tentiniai vilkikai dažniausiai važinėja Švedijos–Vokietijos kryptimis. Tikimasi, kad artimiausiu metu bus praplėsta maršrutų geografija. „Iki šių metų vasaros šiaurine kryptimi važinėdavome tik šaldytuviniais vilkikais. Dabar mūsų kontraktų ir krypčių kiekis smarkiai auga, nes iki šiol kai kurių krovinių gabenti negalėjome dėl šoninio iškrovimo.“ – priduria Simonas Jakunskas.

Pradėjus važinėti kitokio pobūdžio vilkikais, keičiasi ne tik patys kroviniai, bet ir jų vertė – tampa aktualesnis krovinių apsaugos klausimas. „Mūsų tentinių vilkikų priekabos turi XL sertifikatą ir yra armuotos.“ – saugos reikalavimų atitikimą komentuoja pardavimų skyriaus grupės vadovas.

Skandinavijos departamentas krovinius vežioja žinomiems prekės ženklams iš baldų, popieriaus, automobilių, metalo, statybų, medienos, padangų ir kt. pramonės.

Vienoje iš pirmaujančių Europoje transporto įmonių Girteka Logistics iš viso yra daugiau nei 5 000 vilkikų. Transporto parką sudaro ne senesni nei 2 metų, erdvūs ir komfortiški Volvo, Mercedes-Benz bei DAF vilkikai, kuriuos vairuoja jau daugiau nei 10 000 vairuotojų.

Get a quote today!