GIRTEKA LOGISTICS – TARPTAUTINĖJE SAUGAUS EISMO KONFERENCIJOJE - Girteka Logistics

GIRTEKA LOGISTICS – TARPTAUTINĖJE SAUGAUS EISMO KONFERENCIJOJE

2018-12-07
2018-12-07

Gruodžio 5-6 dienomis Girteka Logistics dalyvavo konferencijoje „Vision Zero for Sustainable Road Safety in Baltic Region“. Pagrindinis renginio tikslas – Švedijos, Norvegijos bei Lietuvos bendradarbiavimas, siekiant saugaus eismo kelyje.

Pranešimą „Road safety education – CSR at the heart of business“ konferencijoje skaitė Girteka Logistics Marketingo ir komunikacijos skyriaus vadovė Neringa Rimšelienė. Pasak jos, „esame didelė ir nuolat auganti kompanija. Tai ugdo didžiulį atsakomybės jausmą: mums rūpi ne tik klientai ar teikiamų paslaugų kokybė, bet ir užtikrintas vairuotojų saugumas, bendruomenės gerovė, aplinkosauga.“

Girteka Logistics savo parkuose turi 5 600 vilkikų bei 5 800 puspriekabių ir yra aktyvi eismo dalyvė. „2018 metais tęsiame glaudžią partnerystę su Lietuvos policija ir Vilniaus policijos inspektore-komisare Aiste Dijokaite, kuri jau 11 metų edukuoja vaikus apie saugų eismą, drauge su mumis dalyvaudama įvairiose saugaus eismo iniciatyvose:Saugaus eismo dienoje Vilniuje bei Šiauliuose, Policijos 100-mečio gimtadienyje, atšvaitų dalinimo akcijoje „Būk matomas“ Vievyje, diskusijų festivalyje „Būtent!“ Birštone.“ – CSR (eng. Corporate Social Responsibility) patirtimis dalinasi Neringa Rimšelienė.

Vienas pagrindinių kompanijos prioritetų – vairuotojų bei bendruomenės edukacija, kuriai naudojamos moderniausios priemonės.

„Vision Zero“ idėja 1995-aisiais gimė Švedijoje. Po daugiau nei 20-ies metų, ši iniciatyva dabar yra pristatoma ir vystoma visame pasaulyje. „Vision Zero“ numato visuomenės moralinius įsipareigojimus bei siekius, kad nė vienas žmogus nebūtų sužalotas ar žūtų kelyje.

Renginio dalyviai buvo kviečiami ne tik pasiklausyti pranešėjų, bet ir apsilankyti Girteka Logistics edukacinėje atšvaitų zonoje. „Vision Zero for Sustainable Road Safety in Baltic Region“ konferencijoje, kurioje dalyvavome pirmą kartą, pranešimus skaitė net 38 lektoriai. Jų tarpe – aukšto rango valstybinių institucijų vadovai, novatoriškų kompanijų CEO iš 8 skirtingų pasaulio valstybių.

Get a quote today!