GIRTEKA LOGISTICS GRUPĖ – LABIAUSIAI PER METUS IŠAUGĘS LIETUVOS DARBDAVYS - Girteka Logistics

GIRTEKA LOGISTICS GRUPĖ – LABIAUSIAI PER METUS IŠAUGĘS LIETUVOS DARBDAVYS

2019-02-13
2019-02-13

Dienraščio „Verslo žinios“ sudarytame daugiausiai naujų darbo vietų per 2018-uosius sukūrusių įmonių 20-tuke* – net septynios bendrovės, priklausiančios „Girteka Logistics“ grupei. Pirmąsias sąrašo vietas užėmė grupės įmonės „Girmeta“, „ME transportas“ ir „Girtrans“, taip pat į dvidešimtuką pateko „Trasis“, „Termolita“, „KLP Transport“ ir „Termotrans“.

Anot „Girteka Logistics“ personalo direktorės Aušros Bijaminienės, paskutinę 2018 m. dieną imonių grupėje dirbo 14,2 tūkst. žmonių – t.y. 38 proc. daugiau negu metais prieš tai. Vien administracijos darbuotojų skaičius per metus išaugo daugiau nei 500 žmonių.

„Pernai metais aktyviai samdėme ne tik vilkikų vairuotojus, bet ir patyrusius profesionalus iš pardavimų, informacinių technologijų (IT), verslo plėtros, rinkodaros, transporto ir logistikos, finansų, personalo valdymo ir kitų sričių. Panašus naujų kolegų poreikis dėl kompanijos augimo bus ir šiais metais“ – sakė A. Bijaminienė.

Kaip pozityvų pokytį įmonės struktūroje ji išskiria IT padalinio augimą – 2018 m. jis išaugo dvigubai. Planuojama, kad tai dar ne pabaiga – šiemet IT profesionalų poreikis dėl kompanijos darbo efektyvumo didinimo, strateginių IT projektų įgyvendinimo toliau auga.

„Darbuotojus pas mus traukia galimybė dirbti su išskirtiniais klientais – populiariausiomis pasaulyje kompanijomis ir užsienio rinkomis.

Kandidatuojantiems į įmonės siūlomas pozicijas svarbu, kad jų darbas būtų įdomus ir teikiantis realią naudą, kad būtų pamatuojamas kiekvieno žmogaus indėlis bei gaunama grąža. Kompanijoje taikome LEAN metodus, kurie įgalina visus darbuotojus prisidėti prie pokyčių ir pamatyti rezultatus. Tai, kad esame tarptautinė kompanija, taikome rinką atitinkančius atlygio sprendimus ir suteikiame savo darbuotojams erdvės tobulėti bei augti lemia, kad mūsų darbuotojų kaita yra žemesnė negu rinkos vidurkis,“ – teigė „Girteka Logistics“ personalo direktorė.

Iš viso per praėjusius metus įmonė sėkmingai įdarbino beveik 4 tūkstančius naujų darbuotojų. „Girteka Logistics“ tikslas – 2021 m. iš viso turėti 23 tūkst. darbuotojų.

Kompanija aktyviai investuoja į darbuotojų ugdymą: jie savo žinias gilina ir kompetencijas stiprina Mokymų akademijos organizuojamose mokymo programose, kurios orientuotos į darbinėse situacijose kylančių iššūkių sprendimą.

Kompetencijas ugdo ne tik specialistai, bet ir vadovai – net 80 įmonėje dirbančių vadovų praėjusiais metais studijavo ISM universitete, kuriame atsirado ir specialiai „Girteka Logistics“ lyderiams pritaikyta studijų programa.

*Šaltinis: vz.lt https://www.vz.lt/vadyba/personalo-valdymas/2019/01/16/kurios-lietuvos-imones-pernai-sukure-daugiausia-nauju-darbo-vietu

Get a quote today!