Vilniaus Katedros aikštėje įrengta Girteka Logistics edukacinė atšvaitų zona - Girteka Logistics

Vilniaus Katedros aikštėje įrengta Girteka Logistics edukacinė atšvaitų zona

2019-09-29
2019-09-29

Jau dešimtmetį Lietuvoje minima Keliaujančiųjų ir vairuotojų dieną. Tad Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Lietuvos Respublikos Susisiekimo ministerijos kvietė visus apsilankyti renginyje „Būk matomas ir saugus“, skatinantį saugų elgesį kelyje ir atšvaitų dėvėjimą tamsiu paros metu.

Palaikydami saugaus eismo iniciatyvas, Vilniaus Katedros aikštėje vienoje iš mūsų puspriekabių įrengėme sceną, o kitoje –  edukacinę atšvaitų zoną. Visi norintys galėjo užeiti į užtamsintą puspriekabės vidų ir, naudodamiesi žibintuvėliais, pamatyti, kaip teisingai dėvėti atšvaitus, kur ir kada juos reikia nešioti.

Daug smalsuolių sulaukė galimybės įlipti į vilkiką bei atsisėsti už jo vairo. O mūsų Vairuotojų akademijos lektoriai Darius Visakavičius bei Andrej Kreč pasakojo apie vilkiko technines galimybes bei susirinkusiems linkėjo būti matomiems ir saugiems.

Saugus eismas yra viena prioritetinių Girteka Logistics socialinės atsakomybės krypčių. Nuolat dalyvaujame saugaus eismo edukaciją skatinančiuose renginiuose, nes kiekvienas eismo dalyvis atsakingas ne tik už save, bet ir už kitus.

Get a quote today!