Transporto ir logistikos asociacija iš Nyderlandų svečiavosi Girteka Logistics būstinėje - Girteka Logistics

Transporto ir logistikos asociacija iš Nyderlandų svečiavosi Girteka Logistics būstinėje

2019-10-04
2019-10-04

Girteka Logistics būstinėje, Vilniuje, apsilankė Transporto ir logistikos asociacijos (TLN) nariai iš Nyderlandų. Pagrindinis TLN tikslas buvo potencialiai užmegzti naudingų ryšių ir pasisemti geros praktikos pavyzdžių.

TLN asociacija jungia Nyderlandų kompanijas, dirbančias transporto ir logistikos sektoriuose. Įmonių, priklausančių TLN, tinkle yra ir būrys jaunų (jaunesnių nei 41 metų) asociacijos narių. TLN skiria daug dėmesio šių jaunų profesionalų ugdymui, remia juos profesinio tobulėjimo kelyje rengdami mokymus, ryšių mezgimo iniciatyvas, organizuodami komandiruotes ir kt.

Kas dvejus metus rengiamos ekskursijos į užsienio šalis ten semtis naudingų praktikų ir pažinčių. Šiemet jaunieji TLN pageidavo aplankyti Girteka Logistics.

Jie buvo itin susidomėję įmone ir jos sėkmingos veiklos praktikomis. Priimdama grupę svečių iš Olandijos (maždaug 40 žmonių), Girteka Logistics darbuotojai marketingo ir komunikacijos skyriaus vadovė Neringa Rimšelienė surengė ekskursiją ir supažindino su ofiso erdvėmis. Kokybės ir LEAN skyriaus vadovas Ramūnas Stanišauskas paaiškino, kaip „Asaichi“, „Kaizen“ ir LEAN metodas apskritai padeda Girteka Logistics valdyti procesus ir efektyviai vystyti veiklą. Svarbių klientų skyriaus vadovė ​Sandra Seniulienė prezentacijos metu detaliau pristatė Girteka Logistics verslą ir grupės įmones.

Po vizito visi TLN nariai jautėsi dėkingi už atvirą ir šiltą priėmimą, puikų Girteka Logistics verslo valdymo pavyzdį, galimybę geriau vieniems kitus pažinti ir gauti vertingų įžvalgų.​

Get a quote today!